Enter our website

VAN LOGO TOT
TV COMMERCIAL

Ideeën zijn een geschenk, ideeën zijn goud waard. Wij bij CONCEPTUALZ houden van ideeën. Wij maken van jouw concept, product of merk graag een ding waardoor jij je idee in no time verkocht krijgt.

Bijvoorbeeld met een eigentijds ontworpen logo, huisstijl of brochure. Een stijlvolle presentatie of animatie. De vormgeving voor een film of TV format, of perfect gephotoshopte foto's en 3D afbeeldingen.

Maar met alleen vormgeving ben je er natuurlijk niet. Daarom denken we graag met je mee en geven we je de beste marketing adviezen om je concept nog beter in de markt te zetten.

VOOR IEDEREEN
BETAALBAAR

Wij bij CONCEPTUALZ houden van ons vak en willen graag voor iedereen betaalbaar blijven. Dus geen duur reclamebureau waarbij je betaalt voor gebakken lucht, maar helderheid en duidelijkheid. Afspraak is afspraak.

Via Online Only maak je bijvoorbeeld al gebruik van de beste creatieve vormgevers voor maar € 69,- per uur* (excl. btw). En dat is niet alleen enorm goedkoop, maar werkt ook nog eens lekker snel en efficiënt!

CONCEPTUALZ is daarom ook dé perfecte oplossing om ingezet te worden op iedere marketingcommunicatieafdeling. Per uur, freelance, tijdelijk of voor vast... het is maar net wat je nodig vindt.

VOOR WIE
WERKEN WE

CONCEPTUALZ is het meest inspirerende ontwerpbureau in de omgeving Almere, Gooi en Amsterdam. Tenminste... dat horen we van onze klanten. En dat zijn er inmiddels nogal wat.

Zo werken we voor grote merken als Endemol, Albert Heijn, MediaMarkt en de Efteling. Maar ook minder grote merken en non-profit organisaties als de Gemeente Almere weten ons te vinden. En daar zijn we best een beetje trots op.

Nog geen klant, maar kun je af en toe wel wat inspiratie gebruiken? Meld je dan direct aan en ontvang periodiek het leukste creatieve nieuws en de beste marketingtips GRATIS in je mail.